Yks/Mezun Kurs Programı

Mezun Öğrenciler İçin Fırsatlar

YKS’ye tekrar hazırlanan mezun öğrenciler için Yks/Mezun Kurs Programı bilgi eksikliklerini giderme ve sınav sürecinde başarılı olma adına önemli bir fırsattır. Mezun kursları öğrencilere ikinci bir şans sunar ve sınav stresini en aza indirir. Bu kurslarda, öğrencilerin bireysel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ders programlarıyla eksik oldukları konular telafi edilir.

360 VIP Kurs ile Başarıya Giden Yol

360 VIP Kurs, YKS/Mezun kursları ile öğrencilere kapsamlı bir destek sağlar. Birebir dersler, etütler ve sürekli geri bildirimlerle öğrencilerin bilgi düzeyleri yükseltilir. Ayrıca kurs süresince öğrencilerin motivasyonlarını korumaları ve sınav stresiyle başa çıkmaları için psikolojik destek de sağlanır.

Yoğunlaştırılmış Eğitim Programları

360 VIP Kurs, Mezun kursları kapsamında yoğunlaştırılmış eğitim programları sunar. Bu programlarda, öğrenciler sıkı bir çalışma temposuna uyum sağlar ve eksik oldukları konulara yönelik yoğun dersler alırlar. Bu sayede sınav sürecinde karşılaşacakları zorluklara karşı hazırlıklı olurlar ve sınav performanslarını maksimize ederler. 360vipkurs.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Telefon Numarası: 0530 512 13 60

E-mail adresi: info@360vipkurs.com

Adres: Yeni Batı Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Bulvarı No:72 Yenimahalle / Ankara